top of page

Over Wiwiri

"Do you, boo "

Zoals veel zwarte vrouwen maak ik gebruik van de services van thuiskappers.

“Vroeger” vond je een thuiskapper via vrienden en/of familie of via het zoeken op de verschillende sociale media kanalen. Dit systeem van zoeken was tijdrovend, onoverzichtelijk en onduidelijk.

"De manier van zoeken naar een thuiskapper was aan innovatie toe". Vond ik in oktober 2019. Ik wilde een applicatie waarop ik snel, makkelijk en overzichtelijk de kappers in mijn nabije omgeving kon vinden.

Na onderzoek kwam ik erachter dat niet alleen de klanten van thuiskappers toe zijn aan innovatie, maar ook de thuiskappers zelf. De thuiskappers bleken behoefte te hebben aan een makkelijke en snelle manier om hun klantenkring te verbreden.

Wiwiri is meer dan alleen een platform waar twee partijen bij elkaar komen. Wiwiri zet zich in voor het stimuleren van ondernemerschap. Wij zijn vastberaden de droom van talentvolle, hardwerkende thuiskappers met de juiste skills te helpen hun dromen waar te maken door een platform te bieden waarop zij zich als ondernemer op de kaart kunnen zetten.

Wiwiri staat voor gemak voor de klant en vrijheid voor de thuiskapper. Dit laatste wordt gerealiseerd door de thuiskapper een plek te bieden om zijn eigen baas te zijn, zodat de thuiskapper kan werken waar en wanneer het hem of haar uitkomt. Neem je leven in eigen handen.

 

Do you, boo!

 

Malory Stacey Boston

Wiwiri Founder - Malory Boston.png

Missie & visie 

Zoals veel zwarte vrouwen in Nederland maak ik gebruik van de services van thuiskappers.

“Vroeger” vond je een thuiskapper via vrienden en/of familie of via het zoeken op de verschillende sociale mediakanalen. Dit systeem van zoeken was tijdrovend, onoverzichtelijk en onduidelijk.

Het zoeken naar een thuiskapper was aan innovatie toe, vond ik in Oktober 2019. Ik wilde een applicatie waarop ik overzichtelijk de kappers in mijn nabije omgeving kon vinden, met een duidelijk portfolio en recensie

Missie & Visie
Passion.png
bottom of page